Welkom bij de Kringen Eindhoven

De Eindhovense Kringen kennen een lange geschiedenis. Zo waren er in het verleden bijvoorbeeld  bijzondere Kringen (Kring voor Mannen die een huwelijksrelatie (achter de rug hadden). Die is er niet meer. Maar wat niet meer is kan er altijd toch weer komen. Want bij voldoende aanmeldingen starten wij weer een nieuwe Kring op.

Ook kun je bij voldoende belangstelling zelf een Kring opstarten en je als groep bij De Kringen Eindhoven aanmelden. Bij het opstarten van zo’n Nieuwe Kring willen wij je natuurlijk helpen, en er bestaan speciale trainingen voor.

Mocht er nu al een Kring tussen zitten die je aanspreekt dan ben je altijd welkom om een keertje kennis te komen maken.
Maar ook als je geen kring ziet die je aanspreekt maar je hebt wel interesse kun je altijd toch even reageren! Er worden soms weer nieuwe kringen gevormd en wie weet zit er daar een tussen die wat voor jou is!